MENIU

George Simion, dezlănțuit la votul noului Guvern: „Până și șefii din fotbal și sport sunt numiți de servicii”

George Simion - Co-președinte AUR - Foto: Inquam Photos

George Simion - co-președintele AUR a declarat, joi, la ședința de învestitură a noului Guvern, că speră să nu se tolereze ca șefii din servicii să fie numiți în instituții. „Până și șefii din fotbal și sport sunt numiți de servicii”, a spus Simion.

„Unde este Florin Cîțu? Unde s-a ascuns, e speriat micuțul? Probabil că e cu dl Klaus Iohannis, care l-a trimis la produs.

Va urma o opoziție la dictatura lui Klaus Iohannis, pe care nu o mai suportați nici dvs, dle Fenechiu, fost PPDD. Portofele și inele cam asta a fost împărțeala. Au dat și dlui Flutur, și dlui Pandele, să ajungă la toată lumea.

Sper cu acest Guvern să nu tolerăm ca șefii din servicii să fie numiți în instituții. Până și șefii din fotbal și sport sunt numiți de servicii.

Am înțeles că ați luat până și banii de pe pieptul mortului. Mortul adus în groapă de voi este țara. Nu vă văd la o căsnicie prea trainică, de care sunteți jenați și unii și alții.

Vă așteptăm până în februarie să facem suspendarea lui Klaus Iohannis și alegeri anticipate. Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a declarat George Simion, în plen.

Mai multe articole despre:
sedinta guvern george simion servicii