MENIU

Geoană cere "demisia neîntârziată" a lui Ponta pentru a atenua "pata de ruşine" de pe obrazul ţării

<p>Geoană cere "demisia ne&icirc;nt&acirc;rziată" a lui Ponta pentru a atenua "pata de ruşine" de pe obrazul ţării</p>

Preşedintele Partidului Social Românesc, Mircea Geoană, a declarat, vineri, la Galaţi, că Victor Ponta ar trebui să îşi dea "demisia neîntârziată" din toate "funcţiunile politice", acesta fiind singurul răspuns "care să atenueze pata uriaşă de ruşine de pe obrazul României".

Mircea Geoană a afirmat, într-o conferinţă de presă, că Victor Ponta trebuie să îşi dea demisia neîntârziat "din toate funcţiunile politice" pentru că nu este un politician obişnuit, fiind prim-ministru şi liderul celui mai mare partid din România.

"Nu există decât un singur răspuns decent şi care să atenueze pata uriaşă de ruşine de pe obrazul României în cazul Ponta, decât demisia neîntârziată a domnului Ponta din toate funcţiunile politice pe care le deţine în acest moment: din cea de premier, din cea de preşedinte PSD şi din cea de deputat. Nu este un politician obişnuit, este primul ministru al României, nu este un politician obişnuit, este preşedintele celui mai mare partid din România. Deci, dacă există o brumă de respect faţă de interesul general şi de reputaţia României, primul ministru acuzat de şapte capete de acuzare pentru corupţie nu are decât un singur răspuns de dat. Nu trebuie să-i ceară preşedintele ca să demisioneze, nu trebuie să-i cer eu ca să demisioneze, nu trebuie să-i ceară liberalii sau oricine altcineva să demisioneze. Este singurul gest de minimă onorabilitate, în ceasul al 30-lea, pe care Victor Ponta ar trebui să-l facă în acest moment", a declarat Mircea Geoană, potrivit Mediafax.ro.

Mai multe articole despre:
demisie Mircea Geoană PSD Victor Ponta