MENIU

Gabriela Firea, mesaj de forță la lansarea candidaturii lui Rareș Hopincă la Sectorul 2: Împreună suntem mai puternici

Gabriela Firea/ Facebook

"Împreună suntem mai puternici! Și tot împreună putem să punem bazele “Orașului dorit de oameni”, București", a transmis, joi, Gabriela Firea, într-un mesaj postat pe Facebook. Candidata Partidului Social Democrat la Primăria Capitalei a participat, alături de premierul Marcel Ciolacu și de alți reprezentanți marcanți ai partidului, la lansarea candidaturii lui Rareș Hopincă la Primăria Sectorului 2. 

"Parcuri și clădiri îngrijite, intersecții semaforizate inteligent, investiții în școli, spitale, pasaje și poduri, bulevarde largi, un transport comun civilizat și lupta cu poluarea - sunt obiectivele noastre principale pentru București!

Gabriela Firea, mesaj ironic pentru Nicușor Dan de la locul avariei care a lăsat jumătate de București fără apă caldă: Poate e la tribunal, cu vreun așa-zis rechin imobiliar - VIDEO

ÎMPREUNĂ suntem mai puternici! Și tot ÎMPREUNĂ putem să punem bazele “Orașului dorit de oameni”, București!
 
Am participat alături de premierul României și președintele PSD Marcel Ciolacu, primarul Sectorului 3 Robert Negoita, deputata și președinta organizației PSD Sector 2 Rodica Nassar, senatoarea și președinta PNL Sector 2 Monica Cristina Anisie, deputatul George Cristian Tuță, candidatul PSD PNL la Primaria Sectorului 1 și ceilalți colegi din conducerea organizațiilor din București la lansarea candidaturii colegului nostru Rareș Hopincă, viitorul primar al Sectorului 2", a arătat Firea, în mesajul transmis.

"Sunt convinsă că bucureștenii care locuiesc în Sectorul 2, așa cum au făcut locuitorii întregii Capitale, s-au săturat de mizerie, nepăsare și vinovați închipuiți", a mai spus Firea, proaspăt intrată în cursa pentru Capitală.
 
Potrivit senatoarei social-democrate, bucureștenii nu mai avem nevoie "de experimente" în Capitală.
 
"Ne-am convins cu toții, din experiența ultimilor patru ani, că primarii care au câștigat voturi prin furt și minciună nu au fost în stare să lucreze pentru oameni, pentru bucureșteni", a precizat Firea.
 
Fostul edil al Capitalei nu a ezitat să vorbească nici despre candidatura sa la Capitală.  
 
"Am acceptat să intru în cursa pentru Primăria Capitalei pentru oameni, pentru bucureșteni! Merită mai mult decât au avut în ultimii patru ani și am dovedit alături de echipa social-democrată că punem oamenii pe primul loc! ÎMPREUNĂ putem mai mult!", a afirmat Gabriela Firea. 
 
Citește și Rechii imobiliari, prima temă "toxică" de campanie demontată de Gabriela Firea: Cei de la USR i-au inventat
Mai multe articole despre: