MENIU

Fost șef SIE: Vor mai fi surprize.În cazul fotografiilor cu Udrea și Bica, a fost "parțial" mâna SRI

<p>Fost șef SIE: Vor mai fi surprize.&Icirc;n cazul fotografiilor cu Udrea și Bica, a fost "parțial" m&acirc;na SRI</p>

Mugur Stroe, fost șef al unei direcții din cadrul SIE, în perioada 2008-2014, a declarat, miercuri, într-un interviu acordat Kamikaze, că Elena Udrea "se supără degeaba și acuză serviciile, fără să realizeze că ceea ce s-a întâmplat este absolut normal", afirmând, în acest sens, că "ceea ce se întâmplă este foarte grav, fără precedent în istoria serviciilor secrete din România". Pe de altă parte, Mugur Stroe a afirmat că "vor mai fi surprize, unele chiar foarte mari", care "vor zgudui din temelii societatea românească", informează Ziare.com. 

Întrebat dacă se va ajunge pâna la difuzarea de înregistrări, în contextul afirmațiilor Elenei Udrea, care a spus, miercuri, că va dezvălui tot ce știe, Mugur Stroe a declarat:
"Negresit. Încă din 2009, de la alegeri, s-a pus problema folosirii lor. Doar cea cu domnii Geoana si Vântu a apărut. De restul, nu a mai fost nevoie, se pare. Asta nu înseamnă că e timpul pierdut", a precizat fostul șef din cadrul SIE.

În schimb, Mugur Stroe consideră că Elena Udrea "blufează" și că "ceea ce se întâmplă este foarte grav, fără precedent în istoria serviciilor secrete din România". Totodată, Mugur Stroe a afirmat că, în cazul fotografiilor cu Alina Bica și Elena Udrea, a fost "parțial" mâna SRI.

"Doamna Udrea se supară degeaba și acuză serviciile, fără să realizeze că ceea ce s-a întâmplat este absolut normal. Atunci când tu ești persoană publică, candidat la Președinția României, și ai relații de prietenie foarte strânse cu un magistrat, bănuit de acte grave, e corupție, și aici mă refer la doamna Alina Bica, e normal să apari în anumite înregistrări", a mai afirmat Stroe.

Nu în ultimul rând, Mugur Stroe a precizat că "vor mai fi surprize, unele chiar foarte mari".
"Vă spun că există materiale compromițătoare cu politicieni, doamne respectabile din televiziune, cu ochelari și pretenții de mame și soții, domni din presă care n-ar mai avea curajul să se urce în X5 de rușine, miniștri, artiști. Acum, depinde cine a reușit să pună mâna pe ele", a mai spus fostul șef din cadrul SIE.

Mai multe pe Ziare.com.