MENIU

Florin Cîțu, taxat de români pe Facebook. Ce îi transmit aceștia premierului

Sursa foto: Arhivă

Florin Cîțu nu scapă niciodată netaxat la postările pe care le publică pe pagina de socializare. Premierul a dat o definiție liberalismului și a făcut trimitere la dicționar, în contextul în care astăzi este Ziua Limbii Române. Mesajele ironice nu s-au lăsat așteptate. Cei mai mulți dintre români i-au amintit că, sub guvernarea lui, prețurile la utilități au explodat. 

Într-unul dintre mesajele de pe Facebook, un român îi propune premierului să se uite mai bine la prețurile facturilor la utilități, pe care nu le vrea plafonate.
,,Bine că în schimb ai plafonat pensiile bătrânilor care trăiesc la limita sărăciei crâncene! Despre ce liberalism vorbești ????", îi spune acesta.

,,Decât să stai pe Facebook și să te lauzi degeaba cu nimic mai bine ocupă-te de mecanismul energetic că a luat-o razna cu prețurile!", îi atrage atenția un alt român.

De altfel, majoritatea mesajelor au ca temă explozia de la facturile de energie electrică și gaze naturale, care au fost chiar dublate în această perioadă.

Alt internaut îi postează lui Florin Cîțu definiția pușcăriașului, aluzie la episodul beției din Statele Unite ale Americii, când premierul a fost arestat.

Mai multe articole despre:
florin citu facebook premierul romaniei