MENIU

Florin Cîțu, replică pentru Marcel Ciolacu: „TVA 0 a mai încercat Dragnea și nu a putut fi implementat”

Președintele PNL - Florin Cîțu

PSD este mulțumit daor pe jumătate de măsurile anunțate de partenerii de guvernare și vine cu propuneri șocante. Ar trebui să avem TVA zero la gaze, mâncare și îngrășăminte, la fel ca Polonia, spune Marcel Ciolacu. Șeful PSD nu precizează, însă, de unde va scoate bani pentru acoperirea taxelor neîncasate. În replică, Florin Cîțu a spus că TVA 0 a mai încercat Dragnea și nu a putut fi implementat.

„Este o postare electorală, alegerile sunt în 2024. Importante sunt soluțiile pentru români. Presupun că a discutat cu ministrul Finanțelor și că acest cost care va fi mare și reducerea TVA poate veni din altă parte. TVA 0 a mai încercat Dragnea și nu a putut fi implementat”, i-a răspuns Cîțu.

„Ar fi păcat să le spunem românilor și să nu putem face. Ca liberal, cred că trebuie făcute niște criterii. Orice măsură luăm nu trebuie să fie văzută ca o gratuitate din partea Guvernului. Acest cost al energiei afectează toate sectoarele.

Cred că președintele PSD este un om responsabil, care s-a asigurat că se poate face acest lucru. Problema este atunci când trebuie să venim cu resurse. E un mod mai puțin elegant de a comunica. Sunt disponibil pentru o discuție în coaliție", a mai spus președintele PNL.

Mai multe articole despre:
florin citu marcel ciolacu facturi masuri