MENIU

Florin Cîțu, noi măsuri în criza actuală: „Vom avea soluțiile pentru luna aprilie” - Efecte incontrolabile ale facturilor, ce face statul

Florin Cîțu - președintele PNL a vorbit, joi, despre măsurile pe care le propune partidul în criza legată de facturile mari la energie și gaze. Acesta a anunțat că se vor găsi soluții și pentru luna aprilie.

„Din punctul de vedere al PNL am prezentat soluțiile noastre, dar bineînțeles că soluțiile finale vin de la Guvern. Eu cred că problema este mult mai amplă, în contextul în care avem o creștere a dobânzilor, avem inflația generalizată crescută, soluțiile nu pot să fie punctuale, doar pentru un anumit sector”, a declarat Florin Cîţu.

Chestionat cu privire la îngrijorarea românilor față de facturile din aprilie, Florin Cîţu a răspuns: „luna aprilie nu este acum. Vom avea soluțiile pentru luna aprilie. Deocamdată avem soluții până la 1 aprilie, ele sunt în implementare, dar haideți să nu ne concentrăm doar pe această problemă. Până atunci și ratele la bancă vor crește și suntem la inflație generalizată de 8,4%, nu doar în energie”.

Mai multe articole despre:
florin citu facturi energie masuri