MENIU

Florin Cîțu îi costă voturi pe liberali. Orban, semnal de alarmă: PNL a pierdut semnificativ!

Florin Cîțu îi costă voturi pe liberali / Foto: Inquam Photos

Invitat, luni seara, la Realitatea PLUS, în emisiunea "Legile Puterii", președintele PNL, Ludovic Orban, a demontat sondajele de opinie care plasau partidul într-un con de umbră. "Scorurile nu sunt chiar așa", atrage atenția liderul PNL. Un sâmbure de adevăr există, însă, și anume că PNL a pierdut semnificativ din încrederea românilor. 

Greșelile premierului Cîțu îi costă enorm pe liberali. Scandalul din Coaliție îi afectează însă și pe cei de la USR PLUS, care au scăzut dramatic în opțiunile electoratului. Conform ultimului sondaj CURS, dacă mâine ar fi alegeri, PSD ar fi marele câștigător cu 36%, urmat de PNL cu doar 19%, AUR cu 14% și USR PLUS care ar lua doar 11% din sufragii. În Parlament ar mai intra UDMR și PMP, care ar trece pragul de 5%. 

"Cunoaștem foarte bine cine deține CURS astăzi. Scorurile nu sunt chiar așa. Ce este adevărat este că PNL a pierdut semnificativ. PNL a stat constant până în iunie cu un scor de aproximativ 26-27%, cu o favorabilitate de aproape de 30%, deci cu potențial de creștere. Pe favorabilitate și pe intenția de vot am scăzut în jur de 19-20", a spus Ludovic Orban, marți seara, la Realitatea PLUS, într-o ediție incendiară a emisiunii "Legile Puterii".

Mai multe articole despre:
florin citu ludovic orban sondaj curs