MENIU

Florin Cîțu vrea să depună o moțiune inedită anti-Teodorovici

Încă o bătălie în războiul dintre senatorul liberal Florin Cîțu și ministrul Finanțelor.

Florin Cîțu a anunțat că va depune săptămâna viitoare o moțiune simplă la Senat pentru a cere demiterea lui Eugen Teodorovici.

Noutatea este că textul se va baza pe criticile cetățenilor la adresa ministrului. Acestea vor fi culese de pe pagina de Facebook a senatorului.

Senatorul PNL Florin Cîțu a lansat un apel către cetățeni pe pagina lui de Facebook. El le-a cerut oamenilor să își exprime nemulțumirile legate de ministrul Finanțelor. Acesta le-a promis că toate comentariile se vor regăsi în textul unei moțiuni simple și vor fi citite în plenul Senatului.

”Teodorovici va trebui să vină în Parlament și să răspundă acestor oameni, problemelor pe care acești oameni le vor ridica în aceasta moțiune știm cum îmi răspunde mie, mă înjură, sa vedem daca iî înjură și pe acești oameni”, a afirmat Florin Cîțu.

Este doar ultima etapă din războiul deschis dintre Eugen Teodorovici și Florin Cîțu. Ministrul insinua zilele trecute că liberalul ar avea nevoie de medicamente înainte de a vorbi.

”Vă recomand să tineți cont sau să aduceți mai departe astfel de întrebări doar din partea celor care și-ar urmat prescripția medicală, și-au luat medicamentele la timp și mai ales dacă au avut efectele scontate”, spunea Eugen Teodorovici despre Florin Cîțu.

Declarația lui Teodorovici vine după ce Cîțu l-a acuzat pe Teodorovici că este guvernator al Băncii Internaționale de Investiții a Rusiei și că ar avea imunitate dimplomatică și ar fi scutit de plata taxelor și impozitelor în România.

Mai multe articole despre:
Eugen Teodorovici Florin Citu