MENIU

Firea vrea pact de neagresiune între organizaţiile PSD şi PNL din Ilfov

<p>Gabriela Firea </p>

Preşedintele PSD Ilfov, Gabriela Firea, a declarat, luni, că are în vedere iniţierea la nivelul USL Ilfov, respectiv între organizaţiile PSD şi PNL, un pact de neagresiune, după modelul pactului de la Botoşani.

"Voi adresa solicitarea colegilor din BPN, în special preşedintelui Victor Ponta, de a adresa preşedintelui PNL Ilfov (Marian Petrache - n.r.) azi un document care să exprime un pact de neagresiune la nivelul judeţului pe modelul pactului de neagresiune de la Botoşani. Vom afla dacă aliaţii liberali mai vor sau nu să fie în cadrul USL", a spus Firea.
Ea a precizat că în acest moment la Ilfov USL nu mai există, deoarece PNL preferă să conducă la nivel local împreună cu PDL.

"Avem un vicepreşedinte de Consiliu Judeţean din partea PDL, ceea ce este inadmisibil, pentru că protocolul USL la nivel naţional interzice colaborarea de acest tip la nivel local (...) Voi solicita organizarea unei şedinţe a Consiliului extraordinară sau de îndată în care vicepreşedinţii PSD şi UNPR să-şi reia poziţiile", a spus Firea.

Mai multe articole despre:
Victor Ponta Ilfov Gabriela Firea USL