MENIU

Firea dă vina pe Opoziție pentru gropi. De ce vrea să-i pună la plată pe consilierii PNL

Edilul Capitalei, Gabriela Firea, aruncă vina pentru gropile Bucureștiului pe consilierii Opoziției, ”în special pe cei ai PNL”, care, susține ea, ar bloca lucrările de asfaltare.

”Fac un apel direct la domnul europarlamentar Cristian Bușoi, dar și la domnul președinte al PNL, Ludovic Orban, care a fost și viceprimar al Capitalei și parcă a uitat cât de greu se conduce o primărie. Dacă domnii de la PNL nu se opuneau din răsputeri unui tip de administrație modern, noi am fi dat aceste lucrări către firmele proprii, nu am fi mers pe vechile contracte, mult mai costisitoare pentru bucureșteni.

Vom face un calcul și vom vedea cât ar fi costat asfaltările din această primăvară cu propriile companii și cât va costa acum factura pe vechile contracte. Diferența o vom imputa consilierilor generali ai PNL care, amenințați de Orban și Bușoi, nu votează în Consiliul General pentru interesul cetățenilor”, a anunțat Gabriela Firea.

Primarul a mai afirmat că urmează un val de amenzi pentru clădirile lăsate de izbeliște, deoarece trebuie să avem ”fațade demne de o capitală europeană”. Totodată, Firea susține că vor crește amenzile pentru aruncarea gunoiului pe stradă.

 

Mai multe articole despre:
Bucureşti firea