MENIU

Membri PNL, ATACAŢI cu OUĂ. REACŢIA PSD

Social-democrații resping acuzaţiile liberalilor, potrivit cărora atacurile electorale cu ouă și pietre, îndreptate împotriva membrilor din stafful de campanie al lui Klaus Iohannis, ar fi venit din partea oamenilor primarului PSD, Florentin Pandele, soţul Gabrielei Firea, și susțin că îi vor da în judecată, informează Agerpres.  

”În privința așa zisului incident acuzat de membrii PNL care susțin că ar fi fost atacați când distribuiau pliante electorale în orașul Voluntari, vă informăm că respingem ferm această afirmație ! Categoric, nu membri ai PSD au atacat cu ouă sau cu orice altceva echipele de campanie liberale. PNL dorește doar să ne defăimeze și să se victimizeze. Echipele de campanie ale PSD Ilfov s-au intersectat astăzi cu echipele altor partide, aflate de asemenea în campanie, și nu au fost niciun fel de incidente. În lipsa unui candidat cu șanse, PNL naște diversiuni !

În fruntea scandalului provocat de PNL am observat că s-a aflat dl Mihai Barbu, certat de mult timp cu legea, aflat în conflict cu autoritățile, un evazionist cunoscut și recunoscut în Ilfov, care își mută afacerile de pe o firmă pe alta, pentru a eluda taxele și impozitele la stat, alături de angajații săi. Soția sa, Daniela Barbu, inspector la Inspectoratul școlar Ilfov, este cunoscută ca făcând politica în școlile din județ, fapt interzis de lege. Cu același lucru se ocupa și directorul Casei Corpului Didactic Ilfov, Florin Petrescu, omul de casă al soților Barbu”, se precizează într-un comunicat de presă, al PSD Ilfov.

Mai mult, social-democrații susțin că îi vor da în judecată pe cei care au lansat acuzațiile, care, în viziunea lor, au avut drept scop jignirea președintelui PSD Ilfov, Gabriela Firea, și primarului orașului Voluntari, Florentin Pandele.

”Îi vom da în judecată pe cei care astăzi au dat naștere unui conflict la care noi nu am fost parte ! Scopul lor a fost să jignească și să îi pună într-o lumină nefavorabilă pe președintele PSD Ilfov Gabriela Firea și pe primarul orașului Voluntari Florentin Costel Pandele. Scandalagii și dezinformatorii de la PNL Voluntari trebuie să răspundă în fața legii pentru acțiunea de astăzi. Iar coordonatorul lor, evazionistul Barbu, să răspundă, în plus, și în fata Fiscului”, potrivit aceleiași surse.