MENIU

Firea: "Au fost dăți când ceea ce s-a anunțat seara nu a mai fost valabil dimineața"

Edilul-șef nu digeră înfrângerea Vioricăi Dăncilă și încă mai speră, ca în alte vremuri, în numărătoarea de peste noapte. ”Știm că au fost dăți când ceea ce s-a anunțat seara nu a mai fost valabil dimineața. Așteptăm numărătoarea paralelă și rezultatele oficiale de la BEC. Nu trebuie să dezarmăm", a declarat Firea.

Primarul Bucureștiului a precizat, la Antena 3, că așteaptă numărătoarea paralelă a PSD, dar și cifrele oficiale de la BEC.

”Știm că au fost dăți când ceea ce s-a anunțat seara nu a mai fost valabil dimineața. Așteptăm numărătoarea paralelă și rezultatele oficiale de la BEC. Nu trebuie să dezarmăm. Un politician poate face lucruri bune și din putere, dar și din opoziție. A fost o campanie de denigrare a PSD și a liderilor în marile municipii. Probabil și noi am avut anumite greșeli, anumite ezitări, poate nu am dat mesajele care trebuiau.”, a spus Firea.

Vicepreședintele PSD a anunțat că nu vrea ”mazilirea” lui Dăncilă din fruntea PSD, așa cum e tradiția în partid.

Tradiția poate fi și stricată. Noi, cei mai tineri, am regretat anumite momente politice care nu ne-au făcut cinste. În loc să vedem din ce cauza am obținut acel scor, am venit să ne luptăm între noi. Am da mare satisfacție adversarilor noștri, nu îi numesc dușmani. Felicităm câștigătorul. Deși cu un scor mare, se merge pe această idee o Românie fără PSD, deși oamenii au murit la Revoluție pentru multipartidism, libertate de exprimare. Eu nu cred că trebuie să existe acest mesaj de izolare a PSD.”, a spus Gabriela Firea.

Mai multe articole despre:
gabriela firea numaratoarea paralela