MENIU

Fără număr. Oferte de nași pentru nunta lui Dragnea cu Irina Alexandra Tănase. Ce spune Dragnea

Liviu Dragnea si iubita

Poate că viața politică nu este chiar așa cum și-ar dori Liviu Dragnea, însă lucrurile sunt mult mai roz pe plan amoros. După ce a declarat că este posibil să se căsătorească anul acesta, ofertele de nași au început să curgă și nerăbdarea este în creștere. Liviu Dragnea spune că nu a făcut încă o alegere, dar a observat, glumeț, că multă lume vrea să îi fie naș. 

Gabriela Firea e gata să fie nașa de cununie a lui Liviu Dragnea, când acesta se va căsători cu iubita lui, Irina Alexandra Tănase.

”Dacă va face un astfel de anunt și vom fi invitați, vom face onoarea, mai ales că suntem „nași de profesie””, a spu Gabriela Firea, luni. 

”Este o tânără care cred că este de viitor, în sensul că este extrem de preocupata ca lucrurile să meargă în direcția bună. Am văzut din titlurile dumneavoastră că pentru presă a fost o surpriză. Noi ne-am mai întâlnit la evenimente private, ne cunoșteam. Știu că a ajutat foarte mult în organizarea unor evenimente caritabile și umanitare”, a mai spus Firea.

Duminică, și Viorica Dăncilă se arăta pregătită să fie nașa lui Dragnea. 

Reporter: Dacă vine şi vă spune Viorica vreau să ne cununi! Îl cununaţi?

Viorica Dăncilă: ”Sigur că da. De ce aş spune nu? Da, a venit la Congres, mi se pare un act de normalitate. Nu neg faptul că o cunosc pe domnişoara Tănase, că o cunosc pe Irina. Este un om deosebit, este o fată deosebită”, a spus premierul.

Chiar dacă anunțul nunții nu este încă oficial, Marian Oprişan abia aşteaptă evenimentul.

Reporter: ”Îl veti cununa pe Liviu Dragnea daca o sa vă ceară?

Marian Oprișan: ”Evident”

Președintele PSD nu a făcut deocamdată o alegere în privința aceasta, dar a găsit un motiv de glumă.

”De mult timp am vazut că fiecare vrea să fie nașul meu”, a spus Dragnea, luni, după care a adăugat că va vorbi pe subiect ”cu mult drag”, când va fi cazul.