MENIU

Excursie la promoție, în plin debut de campanie electorală! Organizatorul, Primăria Sectorului 2

În debut de campanie electorală s-a deschis robinetul cu excursii la preţuri promoţionale. Peste o sută de locuitori din sectorul 2 al Capitalei s-au îmbarcat în această dimineaţă în două autocare şi tot atâtea microbuze şi au plecat în drumeţie la Maramureş, să viziteze frumuseţile patriei. Excursia a fost organizată de primărie şi nu este prima de acest fel.

Cu noaptea-n cap, peste o sută de locuitori din sectorul 2 al Capitalei s-au îmbarcat în câteva autoturisme de transport în comun şi au pornit spre Maramureş.

Excursia a fost la preţ promoţional, 540 de lei de persoană, pentru trei nopţi de cazare, transport şi mic dejun, şi a putut fi achiziţionată de orice doritor care prezenta agenţiei de turism, adică PRIMĂRIEI condusă de interimarul Mihai Toader, candidat din partea PSD, dovada că are domiciliul în Sectorul 2.

Contactaţi de Realitatea TV, reprezentanţii primăriei nu au oferit până la această oră un punct de vedere cu privire la acest subiect.

De altfel, este o tradiţie care este dusă mai departe de la edil la edil. Primarul suspendat, Neculai Onţanu, este renumit pentru excursiile promoţionale pe care le organiza pe vremea când era şef de sector. 

De exemplu, anul trecut, în luna aprilie, anunţa în ziarul primăriei că, din caza numărului mare de cereri, a fost nevoit să suplimenteze perioada în care cetăţenii Sectorului 2 puteau să meargă la mormântul lui Arsenie Boca contra modicei sume de 190 de lei.

Vezi video aici!

Mai multe articole despre:
excursie sector 2