MENIU

EXCLUSIV: Toată reţeaua mafiotă din jurul lui Sorin Oprescu - ora 21.00

Rareş Bogdan te aşteaptă în această seară, de la ora 21.00 la o ediţie devastatoare "Jocuri de Putere". Demascăm împreună toată reţeaua mafiotă din jurul primarului Sorin Oprescu.

Cine s-a îmbogăţit din bugetul de peste un miliard de dolari al Primăriei capitalei? Cine şi cât a luat şpagă? EXPLOZIV: Cum circula mita de la oamenii de afaceri la funcţionari şi care era tainul lui Oprescu? Ce rol are misteriosul domn "Galea" in hatisul infractional din jurul primarului general arestat? Grecia-Cipru-Viena punctele nodale din traseul spagilor! Delta ACM-Astaldi-Tehnologica Radion pilonii cumpararii de influenta dictati direct de Oprescu! Cum le mulţumea primarul şpăguitorilor şi cum se ferea de ochii indiscreţi ai procurorilor anticorupţie? Cum să îţi faci vacanţe luxoase din salariul de bugetar? Care este reţeta şpăgii în cea mai coruptă primărie din România? De ce îi provoacă insomnii lui Victor Ponta arestarea lui Sorin Oprescu? De ce a declarat premierul acum o lună: „Merg pe mâna lui Sorin Oprescu. Și el m-a sprijinit pe mine”? Cum l-a sprijinit Oprescu pe Ponta şi cum i-a întors premierul favoarea? Pe câţi va trage Oprescu după el, la Beciul Domnesc? Câţi politicieni a băgat mâna adânc în bugetul Capitalei? Află toate detaliile din mega-dosarul de corupţie al primarului Oprescu, doar la "Jocuri de Putere", începând cu ora 21.00 de la Rareş Bogdan şi invitaţii săi, jurnaliștii de investigație Mihai Pâlșu, Stelian Negrea, Oana Stănciulescu, Cornel Ivanciuc si Alexandru Căutiș.

Iar de la ora 22.30 rămâi pe Realitatea TV pentru analiză a celei mai grave crize cu care se confruntă Europa de la finalul celui de-al Doilea Război Mondial încoace. Rareş Bogdan şi cei mai buni specialiști pe politică externă ai momentului, Cristian Diaconescu, Dan Dungaciu, Cătălin Buciumeanu și Ștefan Popescu, îţi explică de ce ar trebui să ne temem de criza refugiaţilor, câţi terorişti se pot ascunde sub masca emigranţilor, ce efecte are valul de refugiaţi asupra economiei europene, cât de neputincioasă este Uniunea Europeană în faţa sutelor de mii de sirieni, irakieni şi afgani, care sunt zonele de risc şi de ce s-a creat o nouă ruptură între vest şi est din cauza emigranţilor, ce carte joacă Rusia în această criză şi cum încearcă Germania lui Merkel să aducă la un numitor comun o Europă mai dezbinată decât oricând. Nu rataţi de la ora 22:30 analiza crizei care a întors Europa cu susul în jos, doar "la Jocuri de Putere" cu Rareş Bogdan, în direct la Realitatea TV si Realitatea FM.