MENIU

Emanuel Ungureanu despre demisia lui Cioloș: „M-a dezamăgit. Părea un om al echilibrului, dar a vrut puterea absolută”

Deputatul USR spune că Dacian Cioloș a vizat controlul total al partidului, motiv pentru care a intrat în conflict cu alți colegi din conducerea partidului.

Referitor la actual șef interimar al USR și că acesta s-a îmbogățit de pe bursă într-un timp destul de scurt, Ungureanu spune că nu ar trebui ca românii să pună tunurile pe politicenii bogați și că, un politician nu trebuie să fie sărac pentru a fi mai aproape de popor.  

„Cătălin Drulă nu s-a îmbogățit din banii românilor. Are un CV impresionant, banii și i-a făcut din munca lui. Este un om bun, nu este o piedică faptul că ai o situație financiară bună. Nu trebuie să fii politicianul sărac, pentru a fi alături de popor. Îl știu pe Drulă de când a intrat în politică. Este unul dintre idealiștii din politică, veniți aici ca să rezolve ceva. Dacă va fi un bun conducător, vedem. Va fi complicat de negociat între colegii mai nărăvași din USR și fostul PLUS. Cătălin Drulă, prezentat greșit ca omul cu ranga în mână, dur, care nu va fi capabil să unească taberele din USR. M-a dezamăgit Dacian Cioloș. Părea un om al echilibrului, dar a vrut puterea, iar statutul USR nu oferă acest privilegiu. USR a avut o pondere mai mare la vot. El a făcut banii de pe bursă în timp, nu imediat.

„Am înghețat atunci când am văzut că Simion l-a luat de gât pe ministrul Popescu”

În clipa în care un nebun îl ia de gât pe un ministru, am înghețat. Ce să fac, să mă duc să-l iau la pumni? Ce să facem, să-i punem pe ăia care au mers la sală mai în față?”, a declarat Emanuel Ungureanu în emisiunea „Legile Puterii”.