MENIU

Elena Udrea, primul interviu din închisoare - Dosarele top-secret refuzate de instanțe, prezentate exclusiv de Realitatea PLUS - duminică, ora 21:00

Statul paralel și clasa politică vor fi aruncate în aer de Realitatea PLUS! Primul interviu din închisoare al Elenei Udrea îi detonează pe toți. Nimeni nu scapă de brațul lung al legii! 

Anca Alexandrescu: Ne-ați pus la dispoziție niște documente, ele se află la sediul Realității. 

Elena Udrea: Da, și vă voi mai trimite.

Dosarele top-secret refuzate de instanțe vor fi prezentate exclusiv de postul nostru. Dacă alții închid ochii la fărădelegi, Realitatea PLUS are curajul să îi scoată la lumină pe inventatorii infamului Stat Paralel. Inclusiv pe politicienii care i-au servit în genunchi!

"Povestea aceasta din Gala Bute a fost încropită de Coldea și Kovesi, aceste note secrete în 2011 au ajuns la Coldea și Kovesi. Ce spun notele acestea? Că gruparea aceasta de denunțători din dosarul Gala Bute de fapt făceau tot felul de afaceri împreună, au fost urmăriți și prinși de SRI", a spus Elena Udrea, în interviul-eveniment. 

Nu ratați interviul nuclear cu Elena Udrea care arunca totul în aer. Se aude din nou zăngănit de cătușe! Duminică este ziua dezvăluirilor incendiare la Realitatea PLUS. Culisele Statului Paralel, de la ora 21:00, numai cu Anca Alexandrescu.