MENIU

Elena Udrea: Nu vrem să beneficiem de ordonanţă. Nu primim pe nimeni la PMP

<p>Elena Udrea</p>

Preşedintele PMP a declarat la Realitatea TV, la emisiunea Jocuri de Putere, că partidul său nu doreşte să beneficieze de ordonanţa care permite migraţia aleşilor locali şi că nu va primi pe nimeni, după intrarea în vigoare a actului legislativ.

"Din păcate, ne-am obişnuit ca instituţiile importante ale statului, conduse de oameni numiţi de Victor Ponta, să nu-şi facă datoria. Ne referim la Avocatul Poporului, la Jandarmerie, instituţii sub comanda unor politruci, la dispoziţia lui Victor Ponta. Am protestat azi la Avocatul Poporului pentru a atrage atenţia asupra gravităţii acestei ordonanţe. Eu nu mă aştept la o reacţie cosntituţională a Avocatului Poporului şi ne-am pregătit să îi facem plângere penală lui Vicrtor Ciorbea, dacă nu va ataca această ordonanţă la CCR", a spus Elena Udrea la Realitatea TV.

"Domnul Victor Ponta va face orice să câştige alegerile - va minţi, va înşela, va face spectacol. De aceea e foarte important ca un astfel de abuz să fie oprit pe căile legale. Vor fi acţiuni din partea tuturor actorilor politici implicaţi, inclusiv adresându-ne partenerilor externi. Ar fi bine să existe acţiuni coordonate. Motivaţiile sunt diferite, de la ei, la ACL, ar putea să plece mulţi primari, la noi nu e cazul. E util să avem acţiuni comune pentru că am fi mult mai puternici. Noi nu vrem să beneficiem de această ordonanţă. Domnul Emil Boc a spus el însuşi că nu va pleca din PDL. Nu ar fi traseism dacă ar veni cineva la PMP, dar suntem categoric împotriva aceste ordonanţe. NU vom primi pe nimeni la PMP", a mai spus Udrea.

 

Mai multe articole despre:
Elena Udrea ordonanţă Realitatea Tv traseism PMP