MENIU

Elena Udrea: "Macovei e disperată că scap de dosarele făcute de prietena ei"

Contre între Elena Udrea și Monica Macovei pe tema interceptărilor SRI din dosarele DNA, declarate neconstituționale de CCR.

Europarlamentarul și-a exprimat îngrijorarea că decizia magistraților Curții Constituționale ar putea să o salveze pe Udrea, iar replica fostului ministru nu a întârziat să apară.

Astfel, într-o postare pe Facebook, Udrea susține că Macovei este "obsedată" de persoana ei și dezinformează, scrie Cotidianul.ro:

"Când rautatea=complexe+prostie... Aflu că Monica Macovei este disperată că scap de dosarele făcute de prietena ei, ca urmare a deciziei CCR de a declara neconstituționale interceptările realizate de SRI.

Dacă nu ar fi obsedată de mine, sau chiar și așa, dacă ar avea puțină decență, nu ar dezinforma pe cei care se uită în gura ei, de fost procuror comunist. În dosarele mele nu există NICIO interceptare, în ceea ce mă privește. Sunt doar turnătoriile unora care, ca să fie lăsați liberi și cu banii la ei, au recunoscut că au luat șpagă, dar au mințit că a fost pentru mine. ATÂT!

Pun o întrebare moralistei de mucava: cu ce bani și-a facut zecile de mii de afișe, bannere, mash-uri etc. în campaniile de la europarlamentare? Moralitatea nu a obligat-o să afle dacă nu cumva cu banii de la Microsoft, aduși la partid de Sandu, Cocoș, Pinalty &Co, în 2009, sau cu bani din "borduri", în 2014?

Ei, pentru un salariu de 7.000 de euro pe lună, evident că nu a simțit nicio obligație...", a scris Udrea pe Facebook.

Mai multe articole despre:
Monica Macovei declaraţii Elena Udrea