MENIU

Elena Udrea, dezvăluiri din momentul în care i s-au pus cătușele. Mărturii din ”calvarul de 9 metri”

Elena Udrea face noi dezvăluiri. După ce a petrecut 72 de zile în Beciul Domnesc, a mărturisit că experiența pușcăriei a marcat-o profund. Fostul ministru a povestit clipele terifiante pe care le-a petrecut în penitenciarul Târgșor.

"A început calvarul într-o încăpere de nouă metri pătrați, prin care vedeai cerul printr-o fereastră cu plasă de Buzau. Aveam cinci rânduri de gratii la geam. Te trezeai la șase în zgomotul îngrozitor al zăvoarelor. Noi, niște femei, nu puteam sparge nici o ușă de lemn, darămite de fier. Am stat în camera 2P cu un wc turcesc fără ușă, avea un metru, era în colțul camerei și avea duș agățat deasupra.

Logica era să te vadă prin vizor că nu îți faci rău când ești la wc", a spus Udrea. Udrea a recunoscul că, deși a plecat pregătită pentru arest, când i s-au pus cătuțele a cuprins-o teama. "Am ales patul de jos, din dreapta. Și a început calvarul: plimbarea obligatorie era într-o cameră de 20 metri pătrați cu pereți înalți, de beton, unde vedeai cerul printr-o plasă de Buzau. M-am dus pregatită, dar când ți se pun cătușele, nu îți poți imagina cum e. Mi-a fost teamă de acest moment, nu știam cum voi reacționa. Îți dau voie să dai un telefon, am sunat-o pe mama pe la 23 noaptea", a mai spus Udrea, potrivit b1tv.ro.