MENIU

Elena Udrea, despre liderii politici: Unul e fugit în Turcia, alții se ascund

Elena Udrea a declarat marţi, după ce a fost la Secţia 2 Poliţie, că mulţi lideri politici sunt slabi şi fac rău ţării, "unul este fugit prin Turcia, sperăm că se întoarce, alţii stau ascunşi", adăugând că nu îi este dor de Parlament pentru că acum are o clasă politică "îngrozită de frică", scrie Mediafax.

Deputatul Elena Udrea a fost la Secţia 2 Poliţie pentru controlul judiciar din cadrul dosarului "Gala Bute", ea spunând la ieşire că aşteaptă soluţia instanţei supreme la cererea de trimitere a dosarului său înapoi la Direcţia Naţională Anticorupţie. "Din punctul meu de vedere, corectă asta ar fi, pentru că sunt lucruri făcute pe repede înainte acolo, este foarte greu să gestionezi o apărare în condiţiile în care acuzaţiile sunt extrem de vagi", a precizat Udrea. Întrebată dacă îi este dor de colegii parlamentari, Elena Udrea a spus că doar de colegii de partid, nu şi de actualii parlamentari.

"Parlamentul însemană actualii parlamentari, de care sincer nu îmi este dor, la aşa o clasă politică fricoasă, îngrozită, îngheţată de frică în momentul acesta, cu lideri politici slabi, care, din păcate, fac foarte mult rău acestei ţări. Uitaţi că unul a fugit, e prin Turcia, să sperăm că se întoarce, alţii sunt ascunşi, nu îi vede nimeni, cei care ar trebui să facă opoziţie", a adăugat Udrea. Ea a adăugat că, deşi este sub control judiciar, s-a obişnuit atât de mult să stea în casă, încât aproape nu iese decât dacă are ceva de făcut.