MENIU

Elena Udrea: Reducerea CAS, o acțiune populistă, de campanie

Liderul PMP, Elena Udrea, susține că adoptarea, de către Parlament, a măsurii de reducere a CAS, cu cinci puncte procentuale la angajatori, a fost ”țintită” de parlamentarii PSD, PNL și PDL doar pentru a de a le aduce voturi, aceasta nefiind sustenabilă pentru actualul guvern.

”Au votat lipsiți de responsabilitate (...). Prin votul de astăzi, dat de cei de la PNL, mă gândesc că tandemul care se profila la campania prezidențială este Ponta președinte - Iohannis premier. PMP este singurul partid care a acționat responsabil, susține că este nevoie de reducerea CAS, dar numai în mod real, nu ca o acțiune populistă, de campanie. Atât timp cât Guvernul nu este în stare să acopere lipsa de la buget, generată de această reducere, nu suntem de acord să girăm toate aberațiile lui Victor Ponta”, a declarat Elena Udrea.

De asemenea, Elena Udrea cere demisia premierului Victor Ponta,  pentru slaba gestionare a negocierii portofoliului României, privind postul de comisar european.

„Ponta să demisioneze pentru cum a gestionat această situație cu comisarul european. Am văzut cum a negociat Ponta, a trimis o propunere, nu contează pentru ce portofoliu, doar să fie Corina Crețu. Ponta nu poate să-l refuze pe Iliescu cu această propunere, fără să conteze și ce portofoliu primește”, a mai spus Elena Udrea.

Mai multe articole despre:
Elena Udrea reducerea cas PMP amnistia fiscala