MENIU

Elena Udrea ACCEPTĂ provocarea "Ice Bucket Challenge". Preşedintele PMP îl provoacă pe Ponta

<p>Elena Udrea acceptă provocarea "Ice Bucket Challenge"</p>

Elena Udrea a declarat, luni, la Alba Iulia, că acceptă provocarea "Ice Bucket Challenge".Preşedintele PMP îşi va turna o găleată cu apă în cap, în faţa Guvernului, şi îl va nominaliza apoi pe Victor Ponta să facă acelaşi lucru.

Liderul PMP, Elena Udrea, a spus, într-o conferinţă de presă, că acceptă provocarea lui Emil Boc de a se alătura campaniei de donaţii "Ice Bucket Challenge". Deşi iniţial a vrut să îşi toarne o găleată cu apă rece în cap chiar la Alba Iulia, ulterior a decis să facă acest lucru în faţa Guvernului, scrie Mediafax.

"Accept provocarea domnului primar Emil Boc, fostului prim-ministru Emil Boc, cu plăcere. Am vrut chiar să fac lucrul acesta la Cetatea din Alba Iulia şi cu mesajul că e un proiect la care am ţinut foarte mult şi pe care l-am sprijinit şi l-am finanţat foarte mult, însă aveam această conferinţă de presă şi nu puteam să vin la dumneavoastră după ce îmi puneam în cap o găleată cu apă şi gheaţă. Cred că o să o fac în faţa Guvernului. Mă gândeam să-l provoc pe domnul Victor Ponta să îşi asume un duş din acesta, cu apă rece, pentru că are nevoie să se trezească la realitate", a afirmat Udrea.

Fostul premier Emil Boc, aflat în concediu în Turcia, a postat, duminică, pe pagina sa oficială de Facebook, un filmuleţ în care îşi toarnă o găleată cu apă rece în cap, menţionând că răspunde astfel provocării lansate de sportivii Clubului MMA Transilvania de a se alătura campaniei de donaţii "Ice Bucket Challenge".

El i-a provocat să se alăture campaniei pe candidatul PMP la preşedinţie, Elena Udrea, pe liderul PDL Cluj, Daniel Buda, şi pe nepotul său, Alex Boc.


Mai multe articole despre:
Udrea Boc Ponta provocare ice bucket challenge