MENIU

Șeful CJ Vrancea, Marian Oprișan, internat în urma unei tahicardii

<p>Marian Oprişan</p>

Preşedintele CJ Vrancea, Marian Oprişan, a fost internat de urgenţă la spital. 

Președintele Consiliului Județean (CJ) Vrancea, Marian Oprișan, a fost internat, joi, la Spitalul Județean de Urgență din Focșani, în uma unei tahicardii, iar vineri dimineață va fi supus unei noi evaluări medicale.

Potrivit Biroului de Presă al Consiliului Județean Vrancea, șeful instituției, Marian Oprișan, a fost internat, joi, în jurul orei 16.00, la Spitalul Județean de Urgență "Sf. Pantelimon" din Focșani, în urma controlului medical constatându-se că "pe fondul solicitării fizice din ultima perioadă și a condițiilor atmosferice specifice anotimplului", acesta a avut "un episod de tahicardie".

În prezent, starea de sănătate a lui Marian Oprișan este stabilă, iar vineri dimineață urmează să fie supus unei noi evaluări medicale, în vederea externării.

Numele lui Marian Oprișan a fost vehiculat și în dosarul lui Radu Mazăre, recent reținut de DNA și apoi eliberat de judecători. Conform evz.ro , mama lui Marian Oprișan, Lucia Gherarde, apare ca si coproprietar al unui teren din Băneasa, alături de primarul Contanței, Elan Schwartzenberg, Mihai Mazăre, Geraldina Elena Neagoe, asociata lui Elan Schwartzenberg în mai multe firme și Ionuț Sorin Barbu, afaceristul „de casă” al Primăriei Constanța.  Gabriel Sorin Strutinsky este un alt milionar, prieten cu Radu Mazăre. Toți aceștia urmează să construiască un bloc în Băneasa, fiecăruia revenindu-i un anumit număr de apartamente, în funcție de cota parte deținută.

Mai multe articole despre:
spital Vrancea Marian Oprişan internat tahicardie