MENIU

Ședință de urgență în Coaliție. Dragnea, la sfat cu Tăriceanu pentru fondul suveran de dezvoltare

Ședință de urgență în Coaliție. Toader, chemat în biroul lui Dragnea

Ședință de urgență, în cadru restrâns, în biroul lui Liviu Dragnea! Călin Popescu Tăriceanu și liderul PSD s-au întâlnit la Camera Deputaților. La întâlnire a participat, pentru câteva minute, și ministrul Justiției, Tudorel Toader. Potrivit liderului PSD, întâlnirea a avut ca subiect fondul suveran de dezvoltare și investiții.

UPDATE: Întâlnirea s-a terminat în jurul orei 16:00. "Am discutat despre fondul suveran de dezvoltare și investiții. Am convenit ca, în zilele următoare, miercuri sau joi, să avem o întâlnire în coaliție cu premierul Dăncilă și cu ministrul Teodorovici pentru a stabili care sunt societățile care vor intra în acest fond și data la care va fi adoptată hotărârea de guvern", a declarat Liviu Dragnea, la finalul ședinței.

Reamintim că Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu s-au aflat faţă în faţă, luni, în biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor.

Liderii Coaliţiei pun la cale un nou război cu președintele Klaus Iohannis, care să fie tranșat la Curtea Constituțională.

De această dată, miza este decapitarea Parchetului General, după ce Iohannis a refuzat revocarea lui Augustin Lazăr.

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a stat la ședință doar câteva minute. La ieșire, acesta a făcut o scurtă declarație în legătură cu măsurile pe care intenționează să le ia Coaliția cu privire la refuzul președintelui Klaus Iohannis de a-l revoca din funcție pe procurorul general, Augustin Lazăr.

"Decizia de sesizare a CCR este una politică, iar conținutul este juridic. Dacă doamna prim ministru îmi va cere să redactez, voi redacta sesizarea", a declarat Tudorel Toader, la ieșire.

Mai multe articole despre:
Liviu Dragnea tudorel toader