MENIU

EBA, REPLICĂ ACIDĂ pentru Ponta: Să o propună pe Daciana la Buget

EBA, REPLICĂ ACIDĂ pentru Ponta: Să o propună pe Daciana la Buget

Elena Basescu ii sugereaza premierului Victor Ponta sa o propuna pe Daciana Sarbu la Ministerul Bugetului, pentru ca, spune ea, sotia premierului "se ocupa de finantele familiei mai bine decat o face insusi premierul".

Declaratia ei vine dupa ce primul ministru a afirmat, marti, ca daca Traian Basescu ii va respinge propunerile de ministri, atunci o va nominaliza pe fiica cea mica a presedintelui la Cultura si pe Sorin Blejnar la Buget, scrie Ziare.com.

"Daca tot m-a propus ministrul Culturii si pentru ca are predilectie pentru un guvern de rubedenii, ii sugerez lui Dottore Victor Viorel Ponta sa o propuna pe sotia sa, Daciana Sarbu, la Ministerul Bugetului. Asta pentru ca am inteles ca se ocupa de finantele familiei mai bine decat o face insusi Premierul, castigand lunar nu mai putin de 100 de pensii medii ale locuitorilor din comuna Nana (10.000 de euro) - fac precizarea aceasta pentru ca am vazut ca este noul etalon al nivelului de trai pentru domnul Ponta", a scris Elena Basescu pe Facebook.

Mai mult, mezina sefului statului spune ca Victor Ponta o poate propune pe Daciana Sarbu si la Ministerul Apararii, daca "a invatat ce inseamna initialele NATO".

"Sau, daca la Buget este prea umilitor pentru domnul Prim-ministru, ramane varianta Ministerului Apararii pentru Daciana Sarbu. Am incredere ca, intre timp, doamna cu pricina, absolventa a Colegiului National de Aparare, a invatat ce inseamna initialele NATO".

Mai multe articole despre:
Victor Ponta Elena Băsescu Daciana Sârbu EBA