MENIU

E primar din 1990! Unul dintre cei mai longevivi primari din România candidează din nou

E primar din 1990! Unul dintre cei mai longevivi primari din țară candidează din nou

Primarul comunei Barcani, Gheorghe Marin, care ocupă această funcţie din anul 1990, fiind unul dintre cei mai longevivi aleşi locali din ţară, va candida pentru un nou mandat pe listele PSD, la alegerile locale din acest an.

Gheorghe Marin a declarat luni, pentru Agerpres, că acesta va fi, probabil, ultimul său mandat înainte de pensionare. El spune că a reuşit să îşi menţină funcţia timp de 26 de ani datorită experienţei acumulate în domeniul administraţiei locale, dar şi a faptului că este apropiat de oameni. ‘Să fii om de cuvânt în faţa cetăţeanului şi să stai să îl asculţi, indiferent dacă poţi să îl ajuţi sau nu’, spune Gheorghe Marin.

El a mai spus că nu e uşor să fii primar, în condiţiile în care nu ai bani suficienţi pentru proiecte, iar instabilitatea de la nivel guvernamental se resimte şi în plan local.

"E foarte greu, mai ales de două legislaturi încoace, nu poţi sfârşi proiectele, se schimbă miniştrii (…) Problema e că nu există stabilitate şi o susţinere financiară mai mare (…) Motivul pentru care am rămas au fost proiectele începute, mereu a mai rămas câte ceva şi am zis să merg mai departe", a mai spus Gheorghe Marin.

Mai multe articole despre:
alegeri primar alegeri locale mandat