MENIU

Eșec lamentabil al mitingului PSD de la Vaslui. Liderul Dumitru Buzatu, umilit

Dumitru Buzatu a fost lăsat cu buza..umflată. Doar câteva zeci de persoane au participat ieri la mitingul organizat de PSD Vaslui, în campania electorală pentru alegerile europarlamentare. Într-un județ în care au triumfat ani la rând, social-democrații nu au reuşit să mobilizeze decât o mână de oameni, relatează Realitatea TV.

Dumitru Buzatu a primit o lecție usturătoare din partea propriului electorat. Doar câteva zeci de persoane s-au adunat în centrul orașului la primul miting electoral organizat de PSD.

”Noi astăzi am învăţat o lecţie organizând acest miting, sper. Deşi sunteţi încă puţini cei care aţi dat curs acestei invitaţii, eu vă spun că trebuie să ne străduim cu toţii să ieşim din această letargie. Haideţi puţin să încercăm să ne mobilizăm poate reuşim să-i determinăm să devină activi şi pe concetăţenii noştri, locuitorii oraşului Vaslui, să încercăm să-i facem să reflecteze pentru că alegerile trebuie să fie nişte alegeri rationale, să ne punem mintea la contribuţie nu rânza”, a declarat Dumitru Buzatu.

Dumitru Buzatu a găsit și o explicație pentru numărul redus de simpatizanți prezenți la eveniment.

”Eu şi ştiu de ce suntem astăzi atât de puţini aici. Pentru că majoritatea care ne votează, spriinitoare a PSD ului, sunt oameni echilibraţi, oameni care nu vor scandal, oameni care aleg raţional, oameni care analizează ce este mai bine pentru ei şi pentru familiile lor”, a mai spus presedintele PSD Vaslui.

Mai multe articole despre:
Vaslui PSD miting Dumitru Buzatu