MENIU

Dezvăluire bombă! De ce și-a anulat Dragnea vizita în SUA

Dragnea "dă o nouă lovitură pe plan internațional": pleacă în SUA

Victor Ponta dezvăluie, într-o postare pe Facebook, de ce și-a anulat Dragnea vizita în SUA, unde urma să participe la Micul Dejun cu Rugăciune Națională la care participă și președintele Donald Trump.

”Problema adevarata este ca Liviu Dragnea nu are VIZA de intrare in SUA / si problema este ca nu are curaj sa ceara viza tinand cont de faptul ca este investigat in America pentru modul ilegal in care a platit ca sa faca acea poza la restaurant cu Trump in 2017”, scrie Victor Ponta pe Facebook. 

”Un presedinte al Camerei Deputatilor si al PSD care nu are curaj sa mearga in America de frica investigatiilor care il privesc dar care isi inventeaza FAKE VIZITE - o rusine si o vulnerabilitate nationala”, mai scrie Ponta, care va participa la evenimentul ratat de Dragnea.

Liviu Dragnea, a declarat miercuri că a primit o invitație la Micul Dejun cu Rugăciune Naţională, de la Washington, dar că nu se va duce pentru că trebuie să fie prezent la discuțiile despre buget.

Ceva mai devreme, vizita lui Dragnea fusese anunțată chiar de PSD, cu mare pompă. 

”Liviu Dragnea, preşedintele PSD, dă o nouă lovitură pe plan internațional. Liderul social-democrat a fost invitat la cea de-a 67-a ediţie a Micului Dejun cu Rugăciune Naţională, care va avea loc pe 7 februarie, la Washington.

La acest eveniment va fi prezent și președintele SUA Donald Trump, iar Liviu Dragnea va fi oaspetele liderului de la Casa Albă în perioada 5-8 februarie”, a precizat PSD Teleorman pe Facebook.

În realitate, evenimentul nu are o importanță strategică deosebită, iar „lovitura” este că șeful PSD era unul dintre cei 3.500 de invitați din 140 de țări.

Mai mult, invitațiile nu sunt făcute de Donald Trump și mulți ”invitați” plătesc de fapt o taxă de participare.

Mai multe articole despre:
SUA vizită Dragnea