MENIU

Dragnea şi prefectul de Dâmboviţa S-AU CONTRAZIS LA GUVERN cu privire la gradul de alertă din judeţ

Dragnea şi prefectul de Dâmboviţa S-AU CONTRAZIS LA GUVERN cu privire la gradul de alertă din judeţ

Vicepremierul Liviu Dragnea şi prefectul judeţului Dâmboviţa, Victor Sanda, s-au contrazis, luni, la comandamentul de urgenţă de la Palatul Victoria, cu privire la gradul de alertă din judeţ, instituit de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) în urma ultimelor evenimente meteorologice.

În cadrul comandamentului pentru situaţii de urgenţă, prefectul judeţului Dâmboviţa a arătat că nu sunt probleme serioase în urma ultimelor precipitaţii, ci doar o întrerupere cu electricitate în zona Găeşti, fapt care l-a determinat pe vicepremier să-i atragă atenţia că ISU a ridicat gradul de alertă în judeţ.

"Domnul prefect, îmi cer scuze că vă întrerup, la Dâmboviţa, ISU a ridicat nivelul de alertă de la verde direct la portocaliu!", a spus Dragnea.

"Nu l-am ridicat! Nu este ridicat, nu este ridicat, domnul vicepremier, e o încurcătură, nu este ridicat! S-a activat grupa operativă, nu au ridicat!", a răspuns categoric prefectul, după ce s-a consultat cu autorităţile din judeţ, potrivit mediafax.ro.

Mai multe articole despre:
guvern alertă inundaţii Dâmboviţa ISU Liviu Dragnea