MENIU

Dragnea, ironic: PSD nu mai e în sondaje. Dacă aveam congresul săptămâna viitoare, eram cu minus

Președintele PSD, Liviu Dragnea, susține că PSD nu se mai află în sondaje și că dacă Congresul ar fi fost organizat la o dată ulterioară, ar fi ajuns chiar ”cu minus”. Totodată, a anunțat că în urma CEx toate candidaturile au fost validate și că-l va propune pe Bădălău pentru funcția de preşedinte al Consiliului Naţional al partidului.  

”Astăzi au fost câteva hotărâri adoptate în CEx. Am propus colegilor mei să se aprobe și candidaturile care nu îndeplineau toate condițiile pentru cei patru colegi, respectiv d-na Andronescu, dl. Bănicioiu, amândoi pentru funcția de președinte executiv, dl. Cătălin Rădulescu pentru funcția de vicepreședinte pentru regiunea Sud și dl Codrin Ștefănescu pentru funcția de secretar general. Deci avem 24 de candidați aprobați. Toți cei care și-au exprimat dorința să candideze vor fi trecuți pe buletinele de vot”, a spus Dragnea.

Liderul PSD a mai afirmat că partidul său nu numai că a scăzut în sondaje, ci ”nu mai e” în sondaje, adăugând că dacă ar fi organizat Congresul peste o săptămână ar fi fost chiar ”cu minus”.

Mai multe articole despre:
PSD congres