MENIU

Dragnea: Nu vreau să intru în Guvern sub nicio formă. Nici sub formă de premier

Dragnea: Nu vreau să intru în Guvern sub nicio formă. Nici sub formă de premier

Liviu Dragnea nu vrea să fie premier. Şeful PSD a spus răspicat la un post de televiziune, că nu vrea sub nicio formă să ocupe scaunul de la Palatul Victoria. Asta fiindcă cine merge la Guvern se ocupă mai puţin de partid, a adăugat Dragnea.

"Nu vreau să intru în Guvern sub nicio formă. Nici sub formă de premier pentru că nu vreau să-mi bat joc de 453.000 de oameni şi, probabil, mulţi alţi cetăţeni cărora le-am cerut părerea despre multe teme, pentru a lăsa partidul. Eu consider că dacă mergi în Guvern, de partid te ocupi mult mai puţin", a declarat Dragnea.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a mai declarat, joi seară, că, în acest moment, nu se pune problema ca partidul să-i retragă sprijinul politic lui Victor Ponta și că informațiile legate despre o remaniere guvernamentală sunt doar niște zvonuri.

"Premierul Victor Ponta, dincolo de relațiile de prietenie care ne leagă de ani buni, este un premier bun, un premier care a luat economia României din recesiune și a dus-o la o creștere economică deja constantă și în fiecare an este mai mare. FMI, o instituție cunoscută pentru prudența ei, a și mărit prognoza de creștere economică și în 2015, și în 2016. Premierul a trecut cu bine moțiunea de cenzură, adică moțiunea de cenzură a căzut, a fost revalidat Guvernul în Parlament, deci nu se pune problema ca PSD să retragă sprijinul politic pentru Victor Ponta", a declarat Liviu Dragnea, la un post TV.

El a punctat faptul că nu există nicio intenție de remaniere, în acest moment, acest subiect nefiind discutat în partid.

Mai multe articole despre:
guvern PSD premier Liviu Dragnea