MENIU

Dragnea: "Nu susțin grațierea infracțiunilor de corupție. Voi discuta cu membrii PSD din Comisie"

Președintele PSD, Liviu Dragnea, susține că nu este de acord cu grațierea infracțiunilor de corupție. Declarația sa vine la câteva ore după ce Comisia Juridică din Senat a adoptat un amendament care prevede graţierea persoanelor condamnate pentru luare sau dare de mită şi trafic sau cumpărare de influenţă.

”Dezaprob categoric votul din Comisia Juridică de la Senat prin care au fost adoptate amendamentele privind grațierea faptelor de corupție. Am spus tot timpul și îmi mențin punctul de vedere că nu susțin grațierea infracțiunilor de corupție”, a scris Liviu Dragnea, pe Facebook.

Lidrul PSD a adăugat că, întrucât raportul final nu a fost încheiat, va avea o discuție cu membrii PSD din Comisie pentru ca forma finală a documentului să nu conțină aceste amendamente.

Aproximativ o mie de persoane protestează, miercuri seară, în Piaţa Victoriei, din Capitală, faţă de amendamentul adoptat de senatorii juriști. Președintele Klaus Iohannis s-a declarat, de asemenea, ”neplăcut surprins” de decizia Comisiei.

Mai multe articole despre:
corupţie graţiere