MENIU

Dragnea: Nu ştiu cât de benefică ar fi SUSPENDAREA LUI BĂSESCU

Dragnea: Nu ştiu cât de benefică ar fi SUSPENDAREA LUI BĂSESCU

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, marţi, că, personal, nu crede că o nouă suspendare a preşedintelui Traian Băsescu ar fi "benefică", în acest moment.

"Din punctul meu de vedere, Traian Băsescu ar trebui suspendat mâine. Se pune problema de pragmatism. Are rost demersul, poate avea finalitate?", a spus Liviu Dragnea.

Vicepremierul a oferit şi o serie de motive pentru care suspendarea nu ar fi "benefică".

"N-am discutat în partid iniţiativa. Personal, nu realizez cât de benefică este pentru conjunctura generală. (...) Când vorbim despre o suspendare, o să trebuiască să chemăm lumea la vot la referendum. N-aş vrea să riscăm să apară o reţinere pentru populaţie să apară la vot. Pe de altă parte, mulţi oameni întreabă de ce mai facem asta dacă pleacă oricum. Cu actuala legislaţie îmi vine foarte greu să cred că se va putea realiza cvorumul necesar pentru referendum. Nu ştiu cine e interesat să redevină Băsescu actor în campania electorală. Îmi doresc ca în campanie să discutăm despre proiecte de ţară, şi parcă n-aş prea vrea să discutăm 'Uite Băsescu, nu e Băsescu'. Deocamdată sunt contra-argmente pe care le-am gândit eu într-o zi", a mai spus Dragnea.