MENIU

Dragnea scoate o nouă valiză: Iohannis, un președinte fals, susținut de statul paralel

Liviu Dragnea a venit luni cu un nou episod din telenovela valizelor. Șeful PSD l-a acuzat pe ”președintele fals”, Klaus Iohannis, că a avut 17 dosare penale și că nu și-a dat demisia.

În plin scandal privind presupusele sale legături cu firma Tel Drum, dezvăluite de jurnaliștii Rise Project cu ajutorul documentelor găsite din celebra valiză din Teleorman, Liviu Dragnea și-a continuat contraatacul.

Șeful PSD nu a adus informații noi, dar a venit să reamintească faptul că Iohannis, un ”președinte fals”, așa cum l-a numit, a avut mai multe dosare penale, în perioada în care a îndeplinit funcția de primar de Sibiu.  

Dragnea a glumit cu jurnaliștii, spunând că valiza pe care a adus-o la Parlament a fost găsită de un localnic din Sibiu.

”Am văzut cu toţii că de foarte multe ori, deşi există unii jurnalişti care fac dezvăluiri bine documentate, cu privire la activitatea infeacţională a domnului Iohannis, aceste ştiri mor foarte repede. Foarte, foarte ciudat. Şi am zis să continui eu. Eu cred că românii au un drept legitim cine este cu adevărat acest personal. Ceea ce vedem la acest preşedinte fake, adică fals, este un personaj de carton susţinut de statul paralel. Mulţi l-au descris ca un şef de clan, cu toate acţiunile întreprinse. Putem vorbi despre 17 dosare penale. Acest domn care vorbea despre penali şi despre penalii cocoţaţi în vârful statului. Pău dumnealui este penal, deci s-a cocoţat în vârful statului. În timp ce făcea pe Albă ca Zăpada şi arăta cu degetul era posibilul penal în vârful statului”, a spus Dragea.

În mod concret, șeful PSD l-a acuzat pe Iohannis că a omis unele sume în declaraţia de avere, încasate din închirierea unor imobile, spunând că în timp ce acuză, aşa arată lucruri "bine făcut" al preşedintelui.

"România lucrului bine făcut. Asta ne spunea domnul Iohannis care nu şi-a trecut în declaraţia de avere sumele cu acea bancă comercială, plătite în avans pentru a închiria. Procurorii nu au cercetat, l-au protejat. Alte dosare au fost închise şi cred că vor urma să apară dosare. Săptămâna viitoare luni voi veni cu a treia valiză. A treia, nu a patra. Aceea a fost cu gogoşi, dar n-aţi vrut nici dvs să înghiţi gogoşile acelea?", a declarat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a făcut această declarație la câteva zile după ce a venit în faţa presei cu primele valize cu așa-zise dezvăluiri despre Iohannis.

Mai multe articole despre:
valiză Dragnea scote