MENIU

Dragnea, încă o răbufnire nervoasă: Dosarul Revoluției e o mascaradă! Nu mă pot delimita de Iliescu

Dragnea, încă o răbufnire nervoasă: Dosarul Revoluției e o mascaradă! Nu mă pot delimita de Iliescu

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a avut o ieșire nervoasă, vineri seara, la finalul mitingului PSD de la Craiova, după ce a fost întrebat despre Ion Iliescu.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost întrebat de jurnaliști, la finalul mitingului de la Craiova, dacă PSD se va delimita de fostul președinte Ion Iliescu, din moment ce a fost trimis în judecată pentru crime împotriva umanității. Dragnea susține că Dosarul Revoluție este o ”mascaradă” făcută de Augustin Lazăr.

"Dosarul Revoluţiei trimis de Lazăr (procurorul general - n.r.) la instanţă este o mascaradă, ca să încerce să abată atenţia de la grozăviile care au ieşit la iveală despre el. Ca şi premiul pe care o să-l primească săptămâna viitoare de la un ONG care, vezi doamne, luptă pentru democraţie şi drepturile omului. Nu mă pot delimita de Ion Iliescu, este un om pe care îl apreciez, un om care a ţinut România în graniţele ei şi în stabilitate într-o perioadă foarte grea. Nu! Eu cred că este o mascaradă. Doi: este o jignire..”, a spus şeful PSD, întrebat dacă se delimitează de Ion Iliescu.

Ulterior, după ce reportera i-a spus că Iliescu este acuzat în Dosarul Mineriadei de crime contra umanității, Dragnea a răbufnit: "Domnişoară, mai calm, mai calm, uitaţi-vă că aici este atâta atmosferă, sunteţi din alt film, ce naiba?!"

Mai multe articole despre:
Ion Iliescu Liviu Dragnea