MENIU

Dragnea: Îmi pare rău de ce s-a întamplat cu Sobaru. Guvernul l-a ajutat, inclusiv cu locuinţă

Dragnea: Îmi pare rău de ce s-a întamplat cu Sobaru. Guvernul l-a ajutat, inclusiv cu locuinţă

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat că incidentul în care angajatul TVR Adrian Sobaru a rupt cu maşina o barieră de acces de la sediul Guvernului este un gest regretabil, adăugând că nu cunoaşte motivaţiile acestuia, că îi pare rău pentru ce s-a întâmplat şi că Guvernul l-a ajutat pe Sobaru.

"Este un gest regretabil. Mi-a părut rău de ce s-a întâmplat. Din câte ştiu eu, Guvernul l-a ajutat pe domnul Sobaru, şi familia dumnealui, şi cu locuinţă. Nu ştiu toate resorturile care l-au determinat să facă lucrul ăsta şi este păcat că s-a întâmplat. Mie, personal, îmi pare foarte rău de ce s-a întâmplat", a spus Dragnea, potrivit mediafax.ro.

Întrebat dacă ar fi nevoie de sporirea măsurilor de securitate la Palatul Victoria, Dragnea a afirmat că nu este nevoie de măsuri suplimentare.

Procurorii Parchetului Judecătoriei Sectorului 1 l-au audiat, joi, pe Adrian Sobaru şi au formulat pe numele acestuia propunere de arestare preventivă pentru distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, acesta urmând să fie dus la instanţă.

Mai multe articole despre:
guvern incident Liviu Dragnea Adrian Sobaru