MENIU

Dragnea îl atacă pe Maior: Nu mai poate fi privit cu încredere de partenerii americani

După ce George Maior a criticat scrisoarea lui Rudolph Giuliani, Liviu Dragbea a venit cu un atac dur, către ambasadorul din SUA: „Din acest moment nu mai poate fi privit cu încredere de partenerii americani”, a reacționat pe Facebook șeful PSD. 

Mai exact, Liviu Dragnea afirmă că președintele Iohannis nu poate ignora scrisoarea transmisă de avocatul american și lansează un atac dur la adresa lui George Maior. 

„Președintele Iohannis nu mai poate pretinde că nu e nimic grav sau că încă nu a lecturat scrisoarea domnului Giuliani. O astfel de poziție nu ar face decât să întărească percepția publică larg răspândită că domnia sa este tributar Statului Paralel, pe care l-a protejat până acum. La fel de revoltătoare este și reacția celui care ar trebui să reprezinte interesele României în Statele Unite și care a folosit numele ilustrului senator John McCain, în încercarea de a acoperi adevărurile dureroase din scrisoarea domnului Giuliani. Domnul Maior și-a depășit în mod clar mandatul, iar din acest moment nu mai poate fi privit cu încredere de partenerii americani. Salut decizia Ministerului de Externe de a-l chema să explice această ieșire în decor și sper ca măcar de această dată președintele Iohannis să facă ceea ce este în interesul României”, a scris Dragnea pe Facebook.