MENIU

Dragnea, după motivarea instanţei în Dosarul Referendumului: "Contestaţia merge înainte"

Liviu Dragnea a făcut declaraţii presei miercuri, pe holul Parlamentului, vorbind despre motivarea instanţei în cazul Dosarului Referendumului în care a fost condamnat, dar şi despre reformele din justiţie şi moţiunea de cenzură care a fost respinsă.

Liviu Dragnea a explicat că nu era nicio şansă pentru moţiunea de cenzură şi că unii colegi din PSD au vorbit cu alţi colegi din opoziţie, care ar fi considerat că "moţiunea nu mai are temei".

"Sper ca guvernul de astăzi să fie lăsat să lucreze, au o grămadă de măsuri de luat, ninge din nou şi sunt alte decizii de luat.

Nu şi-au adus nici măcar toţi parlamentarii lor să voteze, colegii mei au vorbit cu unii parlamentari şi au spus că ar fi vrut să îşi retragă numele de pe listă, pentru că nu mai avea niciun temei moţiunea de cenzură".

 

Dragnea a primit motivarea din dosarul Referendumul. Instanţa: Condamnarea cu suspendare, suficientă

 

Chestionat de jurnalişti, Dragnea a explicat că a văzut în presă motivarea în Dosarul Referendumului.

"Am văzut ştirea cu referendumul, după ce am depus contestaţia la tribunal a apărut şi această motivare. Sigur că va merge mai departe contestaţia. Vom vedea dacă cei care au semnat motivarea au dreptul legal.

Pentru prima dată, în acest domeniu, justiţia, e nevoie de mai mult decât guvern şi parlament. E nevoie să fim implicaţi...e vorba de o dezbatere serioasă despre toate legislaţia din justiţie, pentru că avem un Cod Penal cu peste 100 de articole declarate neconstituţionale. Nu e vorba de Guvern, de parlament, ci trebuie implicaate mai multe structuri cu expertiză înaltă. E mult de lucrat. Mă interesează ca judecătorii din România să nu aibă ingerinţe", a mai spus acesta. 

Mai multe articole despre:
moţiune de cenzură Dragnea Liviu Dragnea