MENIU

Dragnea, ”Eu mănânc o eugenie în fiecare zi. Am și în mașină, în birou, acasă”

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, după şedinţa CExN al partidului, că obişnuieşte să mănânce zilnic câte o eugenie, apreciind că producător din ţară le face ca atunci când era el mic.

”Eu mănânc eugenii”, a spus Liviu Dragnea după şedinţa CExN al PSD de luni, înainte de a prezenta concluziile şedinţei. El a spus că preferă eugeniile de la un producător din ţară:

”Sunt singurii care fac eugeniile ca atunci când eram eu mic”. Unul dintre jurnaliştii prezenţi l-au atenţionat eugeniile conţin o cremă ”toxică”.

Liviu Dragnea a declarat, luni, după ședință, că doreşte o ''repartizare echilibrată" a conducerii PSD în toată ţara.

''O repartizare echilibrată a conducerii PSD în toată ţara: 16 vicepreşedinţi (...) şi să realizăm paritatea în ceea ce priveşte bărbaţii şi femeile - opt vicepreşedinţi bărbaţi şi opt vicepreşedinţi femei. Ţara are nevoie de o abordare echilibrată, iar susţinerea pentru femei nu este un moft'', a spus liderul PSD, punctând că mandatul său la conducerea partidului nu trebuie prelungit, el fiind în termen.

El a precizat că în cadrul congresului nu va fi dat un vot de reconfirmare pentru el. ”I-am întrebat pe colegii mei şi a fost părerea generală că nu e nevoie de asta pentru că, pe de o parte, au fost rezoluţii de susţinere din toate organizaţii şi colegii mei au spus că toate organizaţiile au spus că nu e nevoie de asta”, a arătat Dragnea.