MENIU

Dragnea, despre vizita lui Ponta la DNA: Sunt foarte trist de situaţia în care a ajuns

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a declarat luni că nu doreşte să comenteze pe marginea prezenţei fostului premier Victor Ponta la DNA, afirmând doar că este "foarte trist' pentru situaţia în care acesta a ajuns. 

"Am spus că nu comentez. Doar sunt trist. Sunt foarte trist de situaţia în care a ajuns. Dar nu mă deranjează, nici nu mă influenţează prezenţa unuia sau altuia la DNA. În legătură cu mine - nu poate să mă deranjeze pentru că am spus-o mereu - şi mai spun - nu am niciun fel de legătură cu acuzaţiile care au ieşit în presă", a declarat Dragnea, la Parlament.

Fostul premier Victor Ponta a fost audiat la DNA în calitate de martor. Potrivit unor surse, a dat explicaţii în acelaşi dosar în care a fost audiat şi Sorin Grindeanu, săptămâna trecută, dosarul Tel Drum. Fostul premier a dat de înţeles, după ce a ieşit de la DNA, că nu foloseşte arme judiciare în lupta politică, adică nu ar urmări să se răzbune pe Liviu Dragnea. Pe de altă parte, surse Realitatea Tv au declarat că Victor Ponta a fost întrebat de procurorul DNA, printre altele, în legatură cu Hotărârea de Guvern prin care lacul Belina a trecut din proprietatea Apelor Romane în cea a CJ Teleorman şi, apoi, cesionat Teldrum. 

Mai multe articole despre:
DNA Victor Ponta Liviu Dragnea Teldrum