MENIU

Dragnea, despre Rise Project: ”Nu știu despre ce fotografii vorbiți! Sunteți portdrapelul DNA?”

Șeful PSD Liviu Dragnea s-a enervat, luni seară, după ce reporterul Realitatea TV i-a adresat mai multe întrebări privind pozele de la partida de vânătoare publicate de Rise Project.

”A merge la vânătoare e o infracțiune”, a spus liderul PSD.

”Nu știu despre ce fotografii vorbiți, eu cred că am fost la sute de partide de vânătoare, cred că erau zeci de acționari la diverse companii. Și cu mâna întoarsă la spate nu pot să îmi aduc aminte de toți. Câteodată îți pare rău de Kovesi, era mai profesionist DNA, pune întrebări prin reporteri?”, a afirmat Liviu Dragnea.

În momentul în care reporterul Realitatea TV i-a spus că sunt fotografii în care apare alături de conducerea Tel Drum, Liviu Dragnea a spus: ”Nu știu despre ce fotografii vorbiți, nu știu la care moment vă referiți. Habar nu am. Domnișoară procuror, v-am răspuns, nu e suficeient? O țineți langa cu aceeași întrebare în zece forme?”.

Reporterul Realitatea TV a insistat pe acest subiect, iar Liviu Dragnea a jignit-o. ”Sunteți portdrapelul DNA. Ar trebui să fie chemați și iepurii, și vulpile”, a completat el.

”Eu nu am participat la nicio partidă de vânătoare unde lideri politici au discutat cu acționari de la companii despre contracte. Chiar nu am (nicio legătură cu acționarii Tel Drum, n.r.).

Am o singură întrebare pentru Rise Project: cum ajuns la ei niște documente în condițiile în care înainte ajunseseră la DNA. Sigur cineva va da un răspuns la ea”, a precizat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a mai spus că a fost la sute de partide de vânătoare, unde au participat 1000 de oameni.

”Eu nu am participat la nicio partidă de vânătoare unde liderii politicii au semnat contracte cu companii”, a spus liderul PSD.

”Nu vreți să vă strângeți în cor să puneți întrebări”, a completat el.

”Dacă eu am fost la vânătoare cu 1000 și ceva de oameni, înseamnă că eu am legătură cu toți?”, a mai spus șeful PSD.

Mai multe articole despre:
vânătoare fotografii Liviu Dragnea rise project