MENIU

Ministrul Justiţiei, avertizat de Dragnea, în scandalul DNA: "Să nu se facă de râs!"

Președintele PSD, Liviu Dragnea, vrea ca ministrul Justiției, Tudorel Toader, să ”nu se facă de râs” când va prezenta raportul privind activitatea managerială a DNA, în urma căruia va anunța dacă o va demite sau nu pe șefa Direcției Anticorupție, Laura Codruța Kovesi. 

Liderul social-democraților a anunțat că sunt șunt șase variante de locații în care s-ar putea desfășura Congresul PSD. ”Primarul General va discuta cu specialiști care vor lua în calcul accesul din afara Bucureștiului, din București”, a spus Dragnea.

Întrebat ce așteptări are de la ministrul Justiției, Tudorel Toader, care joi va anunța o eventuală decizie în scadalul DNA, președintele PSD a răspuns că ”să nu se facă de râs”, fără să explice ce înțelege prin asta. 

Liderii PSD s-au reunit, miercuri, într-o ședință a Biroului Permanent Național, la ora 16.00, la Parlament, și au decis că Congresul va avea loc pe 10 martie, la Sala Palatului. Va exista o comisie de organizare a Congresului, dar și una de centralizare a modificărilor pentru Statul PSD.

Între timp, în județe se vor organiza CEx-uri pentru centralizarea propunerilor de modificare a statutului. Marian Oprișan, liderul PSD Vrancea, a anunțat că va candida pentru o funcție de conducere în PSD, vicepreședinte sau președinte executiv, probabil, conform unor surse. Totodată, Codrin Ștefănescu a precizat că va candida pentru orice funcție în partid, pentru că nu îi este frică de concurența din partid.

 

Mai multe articole despre:
DNA Kovesi Dragnea toader