MENIU

Dragnea: Dăncilă a respirat aer occidental. S-a distanţat de modul românesc de a face politică

Liviu Dragnea, cuvinte de laudă pentru Viorica Dăncilă

Președintele PSD Liviu Dragnea a enumerat iarăși câteva din calitățile premierului desemnat Viorica Dăncilă: un om civilizat, o femeie plăcută, care a respirat o vreme aer occidental. Toate aceste argumente au avut rolul de a încuraja votul pentru învestirea guvernului în plenul reunit al Parlamentului. 

"Câteva cuvinte despre Viorică Dăncilă: Este un om civilizat, o femeie plăcută şi rezonabilă. Are o practică îndelungată în Parlamentul European. I-am apreciat întotdeauna bună-creştere. Iubeşte dialogul şi este neconflictuală. Are avantajul de a fi stat nouă ani departe de politică românească. A respirat aerul occidental. S-a distanţat de modul românesc de a face politică, de multe ori dominat de mize mici şi interese personale", a spus Liviu Dragnea în Parlament, înainte de votul pentru învestirea guvernului Dăncilă.

Liderul PSD a mai spus că noul Guvern are un program "în care populaţia a ştiut să vadă soluţii". "Cetăţenii acestei ţări trăiesc acum mai bine", a susţinut liderul PSD.

Adresându-i-se Vioricăi Dăncilă, Dragnea a spus că este important ce va face de mâine încolo. "Dacă în mandatul dumneavoastră românii o vor duce mai bine, înseamnă că v-aţi îndeplinit misiunea", a adăugat el.

Mai multe articole despre:
Liviu Dragnea Viorica Dăncilă