MENIU

Dragnea dă cu Bănicioiu de pământ: Sunt foarte răcit! Dacă aveam un ministru al Sănătăţii mai bun...

<p>Dragnea: Candidații PSD pentru alegerile locale trebuie stabiliți p&acirc;nă la 1 decembrie</p>

Liviu Dragnea, președintele PSD, a ținut un discurs după alegerea lui Robert Negoiță la șefia PSD București, acesta din urmă fiind singurul candidat al competiției. Șeful social-democraților și-a început discursul ironizându-l pe ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu. Reamintim că ministrul este puternic susţinut de Victor Ponta, Bănicioiu fiind pe lista celor care puteu fi remaniaţi, la propunerea lui Dragnea.

"Mă scuzați, sunt un pic răcit! Poate dacă am avea un ministrul al Sănătății mai bun, nu ar mai fi atâția contaminați", și-a început Dragnea monologul.

"Felicitări Robert, a fost o competiție foarte grea și cu foarte multe emoții! Îți urez din toată inima succes! Vreau să încep cu câteva gânduri îndreptate. Ecaterina, PSD București a fost una dintre cele mai frământate organizații din toată țara. Cu riscuri mari, am  avut situații în care ne-am pus problema dacă va rezista organizația. Meritul incontestabil este al Ecaterinei Andronescu , înțelepciunea, capacitatea de a strânge în jurul ei oameni capabili au făcut ca această organizație să reziste și să devină cea mai mare organizație a PSD-ului din România. Mulțumesc, Cati! Și țara va avea nevoie de tine!", a mai spus Dragnea.