MENIU

Dragnea anunţă că PSD vrea să investească în infrastructura din Justiţie: Este înghesuială în sală

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a anunţat, în exclusivitate, la Realitatea Tv, că PSD consideră trebuie făcute investiţii în infrastructura din Justiţie, mai ales în sediile Parchetelor şi Judecătoriilor. Acesta a mai declarat că a observat că este înghesuială în sălile în care se judecă procesele, o "nebunie" în care magistraţii trebuie de fapt, să delibereze şi să dea sentinţe corecte. 

"Cine poate lupta împotriva corupţiei, procurorii, nu judecătorii. Judecătorul nu este apartenent nimănui. Este nevoie de salarii, logistică, sprijin,ar trebui să fie un prgram pentru toare partidele din România.(..) Sunt necesare şi vrem să facem investiţii în sedile din Parchete. Nu ştiu dacă ştiţi,  la judecatorie este înghesuială, procurori, avocaţi. În toată această nebunie, judecătorii trebuie să judece. Dacă nu investim în infrastructură, este greu să cerem luptă anticorupţie", a spus Liviu Dragnea.  

Pe de altă parte, Liviu Dragnea a mai anunţat care sunt ultimele două cărţi pe care le-a citit: "Moromeţii", de Marin Preda, şi "Jurnalul Banalităţii", de Marin Nazat. 

Totodată, Dragnea a mai anunţat că programul PSD conţine programe pentru românii săraci, deduceri pentru familile care au venituri cumulate sub 5 000 de RON, locuri de muncă, stimularea firmelor cu capital autohton, dar şi investiţii în agricultură, punctând că România nu mai poate să fie o ţară de sclavi. 

Acesta a declarat că a trimis programul de guvernare al PSD către ambasade, pentru a-și face cunoscute intențiile de guvernare.

”Vreau să vă spun că am trimis programul nostru de guvernare la toate ambasadele”, a explicat Liviu Dragnea, adăugând că a fost primit de Christian Kern, cancelarul Austriei, cu care a discutat despre relațiile dintre România și Austria, despre potențialul schimburilor economice și despre investițiile companiilor austriece în economia României. Un capitol special a fost domeniul forestier în care activează mai multe companii cu capital austriac.

Totodată, Liviu Dragnea a anunțat, în exclusivitate că, luni, va avea o întâlnire cu prim-ministrul suedez, Stefan Lofven.