MENIU

”DRAGNEA a venit în secret, la Iași, să CUMPERE primari ACL”

Liderul PNL Iaşi, Cristian Adomniţei, susţine că Liviu Dragnea a venit în secret, miercuri, la Iaşi, cu scopul "cumpărării” de primari ai ACL de către PSD, şi că i-a convocat pe edilii din judeţ, promiţându-le semnarea unor contracte pentru diverse proiecte în schimbul trecerii la PSD.

Adomniţei a afirmat, joi, într-o conferinţă de presă, că preşedintele executiv al PSD  Liviu Dragnea a venit cu o zi în urmă la Iaşi şi s-a întâlnit cu aproximativ 60 de primari din judeţul Iaşi, între care şi 15 edili ai PNL şi PDL, pentru a le promite bani pentru diverse proiecte.

"Într-o ultimă încercare disperată de a cumpăra primari, PSD l-a adus la Iaşi pe Dragnea, ca să fie cumpărătorul-şef. Primarii erau neîncrezători, pentru că până acum oferta PSD era fără bani, doar cu promisiuni. Vâzând că nu au spor în recolta de primari, şi-au chemat şeful în ajutor de la Bucureşti. A fost o întâlnire la un restaurantieşean ieri (miercuri - n.r.), la care au participat circa 60 de primari, 43 de la PSD, iar restul de la PNL şi PDL. Pe fiecare în parte i-a luat la întrebări domnul Dragnea. I-a întrebat ce proiecte au la ei în localitate, iar toată discuţia s-a axat în jurul unei singure fraze. Domnul Dragnea le-a spus aşa: «Dacă semnaţi adeziunea la PSD azi, şi eu semnez contractele»” , a afirmat şeful liberalilor ieşeni, totodată preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi.

Potrivit lui Adomniţei, acţiunea PSD reprezintă "un mare şantaj politic".

 

Mai multe pe Mediafax