MENIU

Dragnea: Aștept de la MAE o evaluare a diplomaților români și propunerea de ambasador în Israel

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat că așteaptă un raport al Ministerului Afacerilor Externe (MAE) privind activitatea de până acum a diplomaților români pentru a vedea dacă au adus sau nu avantaje statului român.

”Am discutat despre asumarea de responsabilități, despre implicarea lor în înplinirea obiectivelor, despre dorința mea ca această nouă echipă de conducere să funcționeze într-adevăr ca o echipă. Am, spus că valoarea fiecăruia va fi în măsura în care se va putea integra serios în această echipă, în modul în care va relaționa cu colegii din regiunile care i-au ales, despre un mod de comunicare coerent”, a declarat Dragnea.

Liderul PSD a precizat că social-democrații i-au făcut ”o impresie bună” la întâlnirea de luni. ”Le-am spus că vreau să comunice cât mai mult, structurat, despre ceea ce așteaptă oamenii de la noi. Oamenii nu sunt interesați de care e mai vocal ca celălalt, care înjură mai mult ca celălalt”, a mai spus acesta.

Totodată, Liviu Dragnea a anunțat că așteaptă să primească de la MAE o analiză ”din care să înțelegem ce avantaje a adus statului român fiecare diplomat” și așteaptă, totodată, propunerea pentru amabasador în Israel.

Mai multe articole despre:
ambasadori Dragnea