MENIU

Disperarea Vioricăi Dăncilă

Daca acum mai bine de o saptamana, Viorica Dancila spera sa intre in turul al doilea, sugerand ca asta este treapta spre mai departe, acum nu pare sa mai aiba sperante. Asta o duce la disperare, intrucat al doiea tur inseamna sfarsitul. De duminica incolo, nu pare sa existe un mai departe pentru Viorica Dancila.

Disperarea este, in opinia mea, motivul pentru care insista in ultima vreme sa participe la o dezbatere la care nu numai ca nu a fost invitata, dar chiar i s-a atras atentia ca nu este binevenita. Dragoste cu sila nu se poate, iar daca domnul Iohannis nu doreste sa aiba o confruntare cu dansa, insistenta ei nu face decat sa confime neplacuta cadere in derizoriu.

Isi merita soarta. A uitat Viorica Dancila de momentele cand era invitata pentru consultari si nu se prezenta la Cotroceni? A uitat de momentele cand, in loc sa se prezinte personal, trimitea interpusi la presedintele tarii? A uitat de Constitutia care prevede obligatia de a-l invita pe presedinte la unele sedinte importante de guvern, si s-a facut ca ploua?

Editorialul complet AICI.

Mai multe articole despre:
viorica dancila iohannis